fbpx

Recruitmentvideo

Met een recruitmentvideo of een wervingsvideo breng jij jouw organisatie echt tot leven. Je geeft inzicht in jouw organisatie en legt in de video uit wat een bepaalde functie inhoudt. Daarnaast kan deze video de sfeer van jouw bedrijf weergeven en kijkers echt het gevoel geven dat ze na het zien van de video begrijpen hoe het is om te werken bij jouw organisatie.

Uitgelichte producties

Bekijk hier voorbeelden van een recruitmentvideo

Onze klanten zetten wervingsvideo’s over het algemeen online in ter ondersteuning van een vacature tekst. Zo licht de video bepaalde elementen uit die ook in de vacatureomschrijving naar voren komen. Verdere informatie en details kan de potentiĆ«le medewerker vinden in de omschrijving op de website van de opdrachtgever.

Om alles in goede banen te leiden bespreken we van tevoren wat jouw wensen zijn en verwerken we dit in een op maat geschreven script. Kortom wanneer je zoekt naar nieuwe medewerkers dan is een recruitment video is onmisbaar.

Wil je iets anders laten maken? Kijk dan naar een bedrijfsfilm, online content of een documentaire . Staat wat je zoekt er niet tussen? Neem dan een kijkje op ons Vimeo kanaal.