fbpx

Over Clevervideo

Clevervideo helpt bedrijven bij het uitschrijven van jouw verhaal en vertaalt dit verhaal naar bewegend beeld. Dit doen we op een duidelijke, creatieve en persoonlijke manier. Naast het ontwikkelen van een video denken wij indien gewenst ook mee over de inzet van de video. Wij maken onder andere ·Bedrijfsfilms ·Productvideo’s ·Eventvideo’s ·Reclamefilms ·Instructiefilms ·Recruitmentvideo’s ·Drone opnames ·Documentaires  en Animaties.
videomarketing clevervideo

Passie voor beeld

Ronald’s passie voor bewegend beeld is al op vroege leeftijd ontstaan. Vader, Jan Huijskens, heeft zijn leven lang gewerkt als cameraman in de Televisiewereld. Vele bekende Nederlanders hebben voor Jan’s camera gestaan waaronder: Liesbeth List, Herman Van Veen en Rob de Nijs. Programma’s waar hij aan gewerkt heeft zijn o.a. Swiebertje, Bartje en het citroentje met suiker.

In zijn persoonlijke leven hield Jan ook van filmen. Hij was altijd te zien met een camera in zijn handen. Het gevolg? Ronald ontving op jonge leeftijd een Hi8 camera kreeg de vrijheid om te oefenen met film.

“Een van de grootste uitdagingen die ik vaak tegen kom is het vertellen van het juiste verhaal. Iedere persoon, onderneming of organisatie heeft een sterk verhaal om te vertellen. Toch komen deze sterke verhalen helaas niet altijd goed tot z’n recht, vooral niet in de zakelijke markt. In veel gevallen raakt de essentie van het verhaal verloren en is de kracht om te overtuigen niet meer aanwezig in het uiteindelijke resultaat. Dit kan en moet volgens mij anders!”

Ronald Huijskens

Oprichter Clevervideo

Profielfoto_Ronald