fbpx

Online content

Wij maken allerlei soorten content. Bij veel van onze klanten gaat het om video content die online komt te staan. Korte video’s die online ingezet kunnen worden op verschillende social media platformen. Je kan hierbij denken aan korte portretfilms, productvideo’s, promo’s, commercials en nog veel meer. Content die opvalt en meteen de aandacht trekt.

Uitgelichte producties

Bekijk hier voorbeelden van een online video content

Zoals de naam al zegt zetten onze klanten deze content over het algemeen online in. Op bijvoorbeeld hun website of in een advertentie. Deze video’s zijn vaak kort, trekken de aandacht en lenen zich perfect voor social media. Je moet dan denken aan platformen zoals Instagram, TikTok of LinkedIn. Een combinatie van een duidelijk verhaal en flitsende beelden zorgen voor een complete video.

Om een unieke film te maken bespreken we van tevoren wat jouw wensen zijn. Gaat het om een nieuw product of dienst? En wat wil jij met jouw merk uitstralen? Deze informatie verwerken we in een op maat geschreven script.

Wil je iets anders laten maken? Kijk dan naar een recruitmentvideo, bedrijfsfilm of een documentaire . Staat wat je zoekt er niet tussen? Neem dan een kijkje op ons Vimeo kanaal.