fbpx

Dronevideo laten maken?

Wil jij jouw bedrijf op een unieke wijze tonen? Dan ben je bij Clevervideo aan het juiste adres. Clevervideo maakt professionele luchtopnames. Geef een uniek aspect aan jouw film. Kies voor dronevideo!
Clevervideo beschikt over een ROC-Light brevet. Dit betekent dat wij verzekerd vliegen. Hierdoor loopt u als klant geen risico’s bij enige ongevallen en beschikken wij als drone operator over alle nodige kennis betreffende regelgeving en gevaren.

Specificaties dronevideo & fotografie

Wij zetten duidelijk op een rijtje wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van luchtfotografie en video.

Een van de grote voordelen van het laten maken van dronevideo is dat het een uniek perspectief biedt. Er zijn tegenwoordig geen dure helicopters meer nodig om hele toffe shots te realiseren. Dit perspectief is iets wat overzicht kan bieden (als het gaat om natuurlandschappen) of een nieuw gerealiseerd bouwwerk in z’n totaliteit kan tonen. Wat het ook mag zijn, drones maken de wereld een stukje toeganklijker.

Onze drone kan videoluchtopnames maken met een maximale resolutie in 4K (3840 x 2160) in 25 FPS. In 2.5K (2720 x 1530) is de maximale framesnelheid 60 FPS. Foto’s hebben een maximale resolutie van 4056 x 3040 (4:3) en kunnen raw opgeleverd worden voor de maximaal haalbare kwaliteit.
Luchtopnames kunnen in veel gevallen samen met 3D visualisaties een prachtig beeld geven van projecten die nog moeten ontstaan. Wilt u alvast een beeld geven over een uit te voeren project? Dan is deze combinatie uitermate geschikt!n

Wat zeggen onze klanten?

Jos Sluijsmans
Jos SluijsmansInternational Cargo Bike Festival
Lees verder
We hebben heel prettig samengewerkt met Clever video. Ronald heeft vooraf ruim de tijd genomen om meer te weten te komen over het International Cargo Bike Festival (ICBF) en goed geluisterd naar onze wensen. We kregen vooraf een duidelijk opzet en verhaallijn. Gedurende het ICBF zagen we Ronald en zijn collega Michiel overal aan het werk en met mensen spreken. Erg leuk. Ook bij de montage konden we nog aanpassingen laten doen en details invullen.We zijn erg blij met het resutaat van de aftermovie van het ICBF2019 en krijgen er veel positieve reacties op. We verwachten in de toekomst vaker samen te werken met Clever video.
Victor van Embden
Victor van EmbdenExpense Reduction Analysts
Lees verder
Wij hebben de afgelopen jaren meerdere video-producties met Ronald gemaakt, tot volle tevredenheid. Flexibiliteit is daarbij de kernwaarde die er voor ons uitsprong, ofschoon - eerlijk is eerlijk - Prijs/Kwaliteit verhouding ook een zeer positief argument was. Kort maar goed: Ronald verdiend zeker een positieve aanbeveling - hierbij dus!
Nicole van Beek
Nicole van BeekPearson Benelux
Lees verder
Ronald heeft voor ons een zeer complexe video weten te realiseren. Omdat de video zo complex was liep het editen niet direct soepel, maar alle wijzigingen werden direct begrepen en gecorrigeerd. Het samenwerken was zeer fijn en het videowerk/creativiteit was van hoge kwaliteit. Binnenkort zal Ronald onze volgende video maken.
Katinka Vlieghuis
Katinka VlieghuisMuseumTV
Lees verder
MuseumTV huurt Ronald Huijskens al sinds 2019 in als Camjo regisseur om bij musea in heel Nederland een mooie Mini-docu te maken over tentoonstellingen en/of de collectie van een museum. Hij weet de juiste vragen te stellen en de mooiste beeldfragmenten te kiezen om van deze korte mini-docu's een interessant en visueel aantrekkelijk verhaal te maken. Hij denkt goed mee als er een nieuwe variant op het format gemaakt moeten worden en hij is heel loyaal en flexibel. Kortom Ronald is een creatieve professionele cameraman en een hele fijne regisseur om mee samen te werken die altijd mooie montages oplevert.
Hilde Roetman
Hilde RoetmanYER
Lees verder
Clever Video is een fijn bedrijf om mee samen te werken. De video's zijn van zeer goede kwaliteit, maar bovenal de manier waarop Ronald te werk gaat, is zeer prettig en professioneel.Kortom Ronald is een creatieve professionele cameraman en een hele fijne regisseur om mee samen te werken die altijd mooie montages oplevert.
Cindy Bronts
Cindy BrontsOmmelander Ziekenhuis
Lees verder
Ronald heeft voor ons ziekenhuis drie video’s voor onze nieuwe website voor kinderen gemaakt. Ronald had creatieve ideeën bij de video’s en ze zien er professioneel, fris en heel mooi uit. De samenwerking hebben wij als erg prettig ervaren. Ook onze modellen gaven dit terug als feedback!
Reggie BoelhouwerBoelie's fietsen
Lees verder
Fijne samenwerking met Ronald gehad!
Previous
Next