fbpx

Dronevideo laten maken?

Wil jij jouw bedrijf op een unieke wijze tonen? Dan ben je bij Clevervideo aan het juiste adres. Clevervideo maakt professionele luchtopnames. Geef een uniek aspect aan jouw film. Kies voor dronevideo!
Clevervideo beschikt over een ROC-Light brevet. Dit betekent dat wij verzekerd vliegen. Hierdoor loopt u als klant geen risico’s bij enige ongevallen en beschikken wij als drone operator over alle nodige kennis betreffende regelgeving en gevaren.
certified-drone-pilot-EUROUSC

Specificaties dronevideo & fotografie

Wij zetten duidelijk op een rijtje wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van luchtfotografie en video.

Een van de grote voordelen van het laten maken van dronevideo is dat het een uniek perspectief biedt. Er zijn tegenwoordig geen dure helicopters meer nodig om hele toffe shots te realiseren. Dit perspectief is iets wat overzicht kan bieden (als het gaat om natuurlandschappen) of een nieuw gerealiseerd bouwwerk in z’n totaliteit kan tonen. Wat het ook mag zijn, drones maken de wereld een stukje toeganklijker.

Onze drone kan videoluchtopnames maken met een maximale resolutie in 4K (3840 x 2160) in 25 FPS. In 2.5K (2720 x 1530) is de maximale framesnelheid 60 FPS. Foto’s hebben een maximale resolutie van 4056 x 3040 (4:3) en kunnen raw opgeleverd worden voor de maximaal haalbare kwaliteit.
Luchtopnames kunnen in veel gevallen samen met 3D visualisaties een prachtig beeld geven van projecten die nog moeten ontstaan. Wilt u alvast een beeld geven over een uit te voeren project? Dan is deze combinatie uitermate geschikt!n