fbpx

Documentaire

Een van onze diensten is het maken van een documentaire of een docu. Deze documentaires kunnen kort maar ook lang zijn. Vaak wil men met een docu een interessant verhaal vertellen. Ons doel is om de kijker te boeien, de interesse vast te houden en het verhaal op de juiste manier te vertellen.

Uitgelichte producties

Bekijk hier voorbeelden van een documentaire

Onze klanten zetten een documentaire over het algemeen online in. Maar dit type film leent zich ook goed voor het grotere scherm, bijvoorbeeld op tv of zelfs in de bioscoop. Met een docu willen klanten vaak een groter verhaal uitleggen en de kijker een realistisch beeld geven van een bepaald onderwerp zonder te commercieel te zijn.

Om een unieke docu te maken bespreken we van tevoren wat jouw wensen zijn.  Door de juiste vragen te stellen vinden wij de uitdaging of het probleem die centraal staan in de documentaire. Deze informatie verwerken we in een op maat geschreven script.

Wil je iets anders laten maken? Kijk dan naar een recruitmentvideo, bedrijfsfilm of online content . Staat wat je zoekt er niet tussen? Neem dan een kijkje op ons Vimeo kanaal.